Új utakon

Hírek

2011. június 15.
Közbiztonságunkért tettek - A jó példa követőkre talál
Dunaújvárosi Közbiztonsági Rendezvénysorozat zárásaként elismerő oklevelet és tárgyjutalmat vehettek át június 9-én, a Városházán mindazon személyek, akik kiemelkedő munkát végeztek a közbiztonság javulásáért, a társadalmi bűnmegelőzésért. A tizenharmadik éve útjára indított kezdeményezés évről évre, egyre nagyobb érdeklődésre tart számot.
Az országos viszonylatban egyedülállónak számító rendezvénysorozatnak egyik legfőbb célja, hogy a rendvédelmi szervek szereplői és a város és környéke lakói közelebb kerüljenek egymáshoz, ezzel is segítve a rendőrök, polgárőrők, a tűzoltók, a mentők, a katasztrófa-védelmisek munkáját, javítva a város közbiztonságát. A jövőben más városok, többek között Debrecen is követik példánkat.

Az oklevelet és a tárgyjutalmat Cserna Gábor polgármester, Gál Roland, a Közbiztonsági és Társadalmi kapcsolatok Bizottságának elnöke, valamint Vígh Gyula, a Dunaújváros Környéke Közbiztonságáért Közalapítvány elnöke adta át az arra érdemeseknek. Íme a névsor: A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság részéről Horváth Brigitta, Rozs Istvánné, a Dunaújvárosi Vízirendőrőrs részéről Szilágyi Edit, a Dunaújvárosi Tűzoltóság részéről Orosz Tamás, Sudár Mihály, a Dunaújvárosi Létesítményi Tűzoltóságok részéről Hepp Zoltán, a Papírgyár tűzoltója, Virág Attila, az ISD Dunaferr Zrt. tűzoltója, a Pálhalmai Büntetés Végrehajtási Intézet részéről Kosztolányi Gábor, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Dunaújvárosi Polgári Védelmi Kirendeltségének részéről Somogyi Kitti, a Dunaújvárosi Mentőállomás részéről Boros János, a Polgárőrségek részéről Varga Sándor (Táborállási Polgárőrség), Gráczer Péter (Városvédő Polgárőrség), Perjési Tímea (Pannon Polgárőrség), a Honvéd Klub részéről Horváth József. A civil szférában a bűnmegelőzésért végzett tevékenysége elismeréséért a dicsérő oklevelet és a tárgyjutalmat Szente Tünde vehette át. Az ünnepségen jelen voltak a felsorolt szervezetek első számú vezetői is.
Szente Tünde
Figyeljen gyermekére
városbiztonság
szenvedélybetegségek
családon belüli erőszak
áldozatvédelem
Hírek
programajánló
További hírek:

2009. 10. 16.

Elérhetőek a Bűnmegelőzési Akadémia előadásai

Honlapunkon elérhetővé tesszük a Bűnmegelőzési Akadémia eddig elhangzott előadásainak anyagait. >>>